روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی 6ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 6
فهرست مطالب
روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
مقدمه
هدف
تعریف
اصول
دستگاهها و وسایل لازم
نمونهبرداری
روش کار
بیان نتایج
گزارش آزمون
بسمه تعالی
پیشگفتار
استاندارد روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد و در ادویه و چاشنی که بوسیله کمیسیون فنی ادویه و چاشنی تهیه و تدوین شده در بیست و دومین کمیته ملی مواد خوراکی و فرآوردههای کشاورزی مورخ 35/4/16 تصویب گردید . پس از تائید شورای عالی استاندارد و باستناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندیهای خاص ایران حتیالمقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر همآهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم استاندارد حاضر با استفاده از استاندارد زیر تهیه گردید .
ISO recommendation R 941
Spices and condiments
Determination of cold water soluble extract
روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی
مقدمه :
این استاندارد برای اکثر ادویه و چاشنیها قابل استفاده است از لحاظ تعداد و تنوع این گونه محصولات در حالات خاص امکان دارد اصلاح این روش یا حتی انتخاب روش مناسبتری ضرورت پیدا کند .
چنین اصلاحات در پیش نویس استاندارد مربوطه ذکر خواهد شد .
1 ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد برای ادویه و چاشنی میباشد .
2 ـ تعریف
مقصود از عصاره محلول در آب سرد موادی است که بوسیله آب سرد تحت شرایط مشخصی استخراج میشود .
3 ـ اصول
اساس کار مبتنی بر استخراج مواد بوسیله آب سرد , تصفیه , خشک کردن باقیمانده و وزن کردن آن است .
4 ـ دستگاهها و وسایل لازم
وسائل معمولی آزمایشگاهی باضافه وسائل زیر :
4 ـ 1 ـ بالن ژوژه 100 میلی لیتری
4 ـ 2 ـ پیپت 50 میلی لیتری
4 ـ 3 ـ کپسول پهن پارسنگ شده
4 ـ 4 ـ گرمخانه تنظیم شده در 103±2 درجه سانتیگراد حرارت .
4 ـ 5 ـ حمام بخار
4 ـ 6 ـ کاغذ صافی با ظرافت متوسط
4 ـ 7 ـ ترازوی حساس آزمایشگاهی
5 ـ نمونهبرداری
نمونهبرداری باید مطابق استاندارد شماره 512 ایران روشهای نمونهبرداری از ادویه چاشنی انجام گیرد .
سایر محصولات :
روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی 6ص
روش اندازهگیری...
روش اندازهگیری آهن در خوراک دام و طیورروش اندازهگیری آهن در...
روش اندازه گیری کلسیم در غذای دامروش اندازه گیری کلسیم...
تحقیق در مورد تیریستور یا یکسو کننده قابل کنترل p n p n 50 صتحقیق در مورد...
روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دامروش اندازه گیری فیبر...
تحقیق در مورد تونل سازی و انواع آن 151 صتحقیق در مورد تونل سازی ...
دانلود گزارش کارورزی 2، تقویت و بهبود عملکرد عاطفیدانلود گزارش کارورزی 2،...
روح وقدرت آنروح وقدرت آن...
تحقیق در مورد تولید مثل در جاندارانتحقیق در مورد...
روبیدیمروبیدیم...
دانلود گزارش کار آموزی در کارخانه کاشی کاوهدانلود گزارش کار آموزی در کارخانه کاشی...
تحقیق در مورد تولید پرتو x 33 صتحقیق در مورد تولید...
روانشناسی2روانشناسی2...
روانشناسی یادگیری 16صروانشناسی یادگیری 16ص...
تحقیق در مورد توصیف و ویزگی های علم فقهتحقیق در مورد...
دانلود پروژه کارآموزی ساختمان مسکونیدانلود پروژه کارآموزی...
روانشناسی کودک 25صروانشناسی کودک 25ص...
تحقیق در مورد تولید قطعات با استفاده از ضایعات شیشه در دو لایه 30 صتحقیق در مورد...
روانشناسی کار 40صروانشناسی کار 40ص...
تحقیق در مورد توریست ترکیه 63 صتحقیق در مورد...
دانلود گزارش کارآموزی موسسه توانبخشی فروغ عصردانلود گزارش کارآموزی موسسه توانبخشی فروغ...
روانشناسی کار 34صروانشناسی کار 34ص...
تحقیق در مورد توحیدتحقیق در مورد توحید...
روانشناسی کار 29صروانشناسی کار 29ص...
دانلود گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتاتدانلود گزارش کارآموزی زراعت...
روانشناسی عشق ورزیدن 70صروانشناسی عشق ورزیدن...
تحقیق در مورد تهیه گزارش از روند سرمایه گزاری به یکی از کشورهای اسیایی و نتایج آن 14صتحقیق در مورد...
افکت حرفه ای نقاشی بر روی تصاویر در فتوشاپافکت حرفه ای...
روانشناسی عشق 64صروانشناسی عشق 64ص...
تحقیق در مورد تنظیم کننده های ولتاژ 60تحقیق در مورد تنظیم کننده های ولتاژ...
روانشناسی عشق 62صروانشناسی عشق 62ص...
تحقیق در مورد تله اتم متن فرمولیتحقیق در مورد تله اتم متن...
روانشناسی سازمانی 12صروانشناسی سازمانی 12ص...
روانشناسی رنگها 14صروانشناسی رنگها 14ص...
تحقیق در مورد تنظیم بودجه 32 صتحقیق در مورد تنظیم بودجه...
روانشناسی رشد شخصیت 31صروانشناسی رشد شخصیت 31ص...
تحقیق در مورد تلسکوپ رادیوییتحقیق در مورد...
روانشناسی تربیتی 36صروانشناسی تربیتی 36ص...
تحقیق در مورد تقطیر 40 صتحقیق در مورد تقطیر 40 ص...
روانشناسی تربیتی 35 صروانشناسی تربیتی 35 ص...
روانشناسی تبلیغات 21صروانشناسی تبلیغات 21ص...
تحقیق در مورد تفکر و تعقل در زندگیتحقیق در مورد تفکر...
روانشناسی انگیزش 30صروانشناسی انگیزش 30ص...
تحقیق در مورد تفسیر سوره بقره 7صتحقیق در مورد...
روانشناسی 10صروانشناسی 10ص...
تحقیق در مورد تعیین مکان و اندازه dg آقای محمدیتحقیق در مورد تعیین مکان و اندازه...
کتاب Radiologic Science for Technologists Physics Biology and Protection بوشانگ زبان اصلیکتاب Radiologic Science for Technologists Physics...
روانشناسی ورزشروانشناسی ورزش...
تحقیق در مورد تفسیر سوره آل عمرانتحقیق در مورد تفسیر سوره آل...
روانشناسی و تعلیم و تربیتروانشناسی و تعلیم و تربیت...
قارچ مزرعه سروش 20 صقابلیتهای محتمل تکنیکی نانوتکنولوژی
فیزیولوژی جانوری
فیروزه
فولاد
طرح تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات
یونیت دندانپزشکی
نیروی برش Trim Force
کارآفرینی پرورش قارچ 21 ص
کمک فنر دو جدارة بی فشار
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص
خشخاش و تریاک 29ص
کلمات کلیدی :گیری صاره محلول ندازهrlm گیری صاره ندازهگیری صاره محلول صاره محلول ندازهrlm گیری گیری صاره میلی لیتری4 ستانداردهای یران کمیسیون فنی ندازهگیری صاره ستاندارد محلول چاشنی ندازهrlm وشهای ستفاده میrlm
- ۹۶/۰۹/۰۸