fselmf

  • ۰
  • ۰

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی 6ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 6

فهرست مطالب

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی

مقدمه

هدف

تعریف

اصول

دستگاهها و وسایل لازم

نمونه‏برداری

روش کار

بیان نتایج

گزارش آزمون

بسمه تعالی

پیشگفتار

استاندارد روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد و در ادویه و چاشنی که بوسیله کمیسیون فنی ادویه و چاشنی تهیه و تدوین شده در بیست و دومین کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده‏های کشاورزی مورخ 35/4/16 تصویب گردید . پس از تائید شورای عالی استاندارد و باستناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .

در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندیهای خاص ایران حتی‏المقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر همآهنگی ایجاد شود .

لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم استاندارد حاضر با استفاده از استاندارد زیر تهیه گردید .

ISO recommendation R 941

Spices and condiments

Determination of cold water soluble extract

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی

مقدمه :

این استاندارد برای اکثر ادویه و چاشنی‏ها قابل استفاده است از لحاظ تعداد و تنوع این گونه محصولات در حالات خاص امکان دارد اصلاح این روش یا حتی انتخاب روش مناسب‏تری ضرورت پیدا کند .

چنین اصلاحات در پیش نویس استاندارد مربوطه ذکر خواهد شد .

1 ـ هدف

هدف از تدوین این استاندارد روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد برای ادویه و چاشنی می‏باشد .

2 ـ تعریف

مقصود از عصاره محلول در آب سرد موادی است که بوسیله آب سرد تحت شرایط مشخصی استخراج می‏شود .

3 ـ اصول

اساس کار مبتنی بر استخراج مواد بوسیله آب سرد , تصفیه , خشک کردن باقیمانده و وزن کردن آن است .

4 ـ دستگاهها و وسایل لازم

وسائل معمولی آزمایشگاهی باضافه وسائل زیر :

4 ـ 1 ـ بالن ژوژه 100 میلی لیتری

4 ـ 2 ـ پیپت 50 میلی لیتری

4 ـ 3 ـ کپسول پهن پارسنگ شده

4 ـ 4 ـ گرمخانه تنظیم شده در 103±2 درجه سانتیگراد حرارت .

4 ـ 5 ـ حمام بخار

4 ـ 6 ـ کاغذ صافی با ظرافت متوسط

4 ـ 7 ـ ترازوی حساس آزمایشگاهی

5 ـ نمونه‏برداری

نمونه‏برداری باید مطابق استاندارد شماره 512 ایران روشهای نمونه‏برداری از ادویه چاشنی انجام گیرد .









سایر محصولات :
روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی 6ص

روش اندازه‏گیری...

روش اندازه‏گیری آهن در خوراک دام و طیور

روش اندازه‏گیری آهن در...

روش اندازه گیری کلسیم در غذای دام

روش اندازه گیری کلسیم...

تحقیق در مورد تیریستور یا یکسو کننده قابل کنترل p n p n 50 ص

تحقیق در مورد...

روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دام

روش اندازه گیری فیبر...

تحقیق در مورد تونل سازی و انواع آن 151 ص

تحقیق در مورد تونل سازی ...

دانلود گزارش کارورزی 2، تقویت و بهبود عملکرد عاطفی

دانلود گزارش کارورزی 2،...

روح وقدرت آن

روح وقدرت آن...

تحقیق در مورد تولید مثل در جانداران

تحقیق در مورد...

روبیدیم

روبیدیم...

دانلود گزارش کار آموزی در کارخانه کاشی کاوه

دانلود گزارش کار آموزی در کارخانه کاشی...

تحقیق در مورد تولید پرتو x 33 ص

تحقیق در مورد تولید...

روانشناسی2

روانشناسی2...

روانشناسی یادگیری 16ص

روانشناسی یادگیری 16ص...

تحقیق در مورد توصیف و ویزگی های علم فقه

تحقیق در مورد...

دانلود پروژه کارآموزی ساختمان مسکونی

دانلود پروژه کارآموزی...

روانشناسی کودک 25ص

روانشناسی کودک 25ص...

تحقیق در مورد تولید قطعات با استفاده از ضایعات شیشه در دو لایه 30 ص

تحقیق در مورد...

روانشناسی کار 40ص

روانشناسی کار 40ص...

تحقیق در مورد توریست ترکیه 63 ص

تحقیق در مورد...

دانلود گزارش کارآموزی موسسه توانبخشی فروغ عصر

دانلود گزارش کارآموزی موسسه توانبخشی فروغ...

روانشناسی کار 34ص

روانشناسی کار 34ص...

تحقیق در مورد توحید

تحقیق در مورد توحید...

روانشناسی کار 29ص

روانشناسی کار 29ص...

دانلود گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات

دانلود گزارش کارآموزی زراعت...

روانشناسی عشق ورزیدن 70ص

روانشناسی عشق ورزیدن...

تحقیق در مورد تهیه گزارش از روند سرمایه گزاری به یکی از کشورهای اسیایی و نتایج آن 14ص

تحقیق در مورد...

افکت حرفه ای نقاشی بر روی تصاویر در فتوشاپ

افکت حرفه ای...

روانشناسی عشق 64ص

روانشناسی عشق 64ص...

تحقیق در مورد تنظیم کننده های ولتاژ 60

تحقیق در مورد تنظیم کننده های ولتاژ...

روانشناسی عشق 62ص

روانشناسی عشق 62ص...

تحقیق در مورد تله اتم متن فرمولی

تحقیق در مورد تله اتم متن...

روانشناسی سازمانی 12ص

روانشناسی سازمانی 12ص...

روانشناسی رنگها 14ص

روانشناسی رنگها 14ص...

تحقیق در مورد تنظیم بودجه 32 ص

تحقیق در مورد تنظیم بودجه...

روانشناسی رشد شخصیت 31ص

روانشناسی رشد شخصیت 31ص...

تحقیق در مورد تلسکوپ رادیویی

تحقیق در مورد...

روانشناسی تربیتی 36ص

روانشناسی تربیتی 36ص...

تحقیق در مورد تقطیر 40 ص

تحقیق در مورد تقطیر 40 ص...

روانشناسی تربیتی 35 ص

روانشناسی تربیتی 35 ص...

روانشناسی تبلیغات 21ص

روانشناسی تبلیغات 21ص...

تحقیق در مورد تفکر و تعقل در زندگی

تحقیق در مورد تفکر...

روانشناسی انگیزش 30ص

روانشناسی انگیزش 30ص...

تحقیق در مورد تفسیر سوره بقره 7ص

تحقیق در مورد...

روانشناسی 10ص

روانشناسی 10ص...

تحقیق در مورد تعیین مکان و اندازه dg آقای محمدی

تحقیق در مورد تعیین مکان و اندازه...

کتاب Radiologic Science for Technologists Physics Biology and Protection بوشانگ زبان اصلی

کتاب Radiologic Science for Technologists Physics...

روانشناسی ورزش

روانشناسی ورزش...

تحقیق در مورد تفسیر سوره آل عمران

تحقیق در مورد تفسیر سوره آل...

روانشناسی و تعلیم و تربیت

روانشناسی و تعلیم و تربیت...

قارچ مزرعه سروش 20 ص
قابلیتهای محتمل تکنیکی نانوتکنولوژی
فیزیولوژی جانوری
فیروزه
فولاد
طرح تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات
یونیت دندانپزشکی
نیروی برش Trim Force
کارآفرینی پرورش قارچ 21 ص
کمک فنر دو جدارة بی فشار
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص
خشخاش و تریاک 29ص

کلمات کلیدی :گیری صاره محلول ندازهrlm گیری صاره ندازه‏گیری صاره محلول صاره محلول ندازهrlm گیری گیری صاره میلی لیتری4 ستانداردهای یران کمیسیون فنی ندازه‏گیری صاره ستاندارد محلول چاشنی ندازهrlm وشهای ستفاده میrlm
  • ۹۶/۰۹/۰۸
  • وبلاگ وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی